Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 267 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Ми маленькі українці козацького роду» - спортивне свято в школі №10

Переглядів: 1267
17.10.2018 - 15:20

Щороку 14 жовтня відзначається не тільки велике православне свято Покрови, але і як День українського козацтва та День Захисника України. Як відомо з історії, козаки брали участь у визвольній боротьбі із загарбниками. Тому і сучасний воїн повинен був бути сильним, спритним і відважним. Для виявлення найбільш згуртованих та спортивних сімей у школі відбулося родинне спортивне свято  «Ми маленькі українці козацького роду», у якому взяли участь команди 3-4 класів під керівництвом вчителя фізичної культури Олексія Логвиненка.

Чотири збірні команди у складі батька, матері, доньки та сина завзято виборювали перемогу. Непросто було членам журі визначити переможців, бо всі учасники прагнули не підвести один одного. Оцінювали результати команд класні керівники на чолі  з директором школи Наталею Дроздовою та представником громадської організації «Бахмутська міська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» Антона Шевчука.

Веселі, цікаві  конкурси дали змогу виявити найспритніших, вони об’єднали дітей та батьків, допомогли відчути дружнє плече поряд, пишатись один одним. Вболівальники теж не сумували. Найбільш активними були учні 4-Б класу. Тож не випадково найсильнішою виявилася збірна команда саме цього класу. Друге почесне місце посіла команда 4-А класу. А найменші козачата 3-А та 3-Б класу стали третіми. Команди отримали солодкі призи, а вболівальники – незабутні враження та емоції.

«Ми маленькі українці козацького роду» - спортивне свято в школі №10«Ми маленькі українці козацького роду» - спортивне свято в школі №10«Ми маленькі українці козацького роду» - спортивне свято в школі №10