Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Презедент України

Українські захисники завітали в гості до учнів Бахмутської школи №2

Переглядів: 1529
17.10.2018 - 15:24

Напередодні Дня захисника України на відкриту виховну годину до учнів 5-х класів Бахмутської школи №2 завітали поважні гості: Віталій Коновалов – лейтенант 72 окремої механізованої бригади, учасник Операції Об’єднаних сил (ООС) на сході України та Віктор Никитченко – представник громадської організації «Бахмутська міська спілка ветеранів Афганістану».

Усіх присутніх привітала зі святом заступник директора з навчально-виховної роботи Інна Мирошниченко,  яка наголосила на тому, що з давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. А класні керівники 5-А та 5-Б класів Євгенія Квятковська та Ганна Биканова побажали всім міцного здоров’я, родинної злагоди, чистого мирного неба та усіляких гараздів.

Діти подарували гостям ляльки-мотанки «Берегиня України» та побажали, щоб якнайшвидше закінчились бойові дії  на Донеччині, щоб не потрібно було залишати своїх рідних у страшній тривозі і постійних переживаннях. Усім воїнам побажали Ангела-хранителя у справі захисту рідної землі. Кульмінацією святкового заходу стало загальне виконання Державного Гімну України та перегляд відеоролику «Це моя Україна». Учні на згадку сфотографувались із гостями.

Діти отримали незабутні враження, слухаючи розповіді про нелегкі бойові будні мужніх захисників. Такі зустрічі виховують у молодого покоління почуття патріотизму, громадянської позиції, відчуття причетності до буремних подій, які переживає наша країна.

Українські захисники завітали в гості до учнів Бахмутської школи №2Українські захисники завітали в гості до учнів Бахмутської школи №2Українські захисники завітали в гості до учнів Бахмутської школи №2

Останні статті на сайті