Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 149 гостей.

День Захисника України в Бахмутській школі №12

Переглядів: 1284
17.10.2018 - 15:39

День Захисника України… Назва цього шанованого в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни  - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, самопожертви і відданості. 

До Дня Захисника України в школі пройшли різноманітні заходи: виховні години, флешмоб, вікторини, уроки мужності, виставки малюнків. Усі учні школи мали змогу переглянути  виставку учнівських робіт «Захисникам України присвячується». Діти 4-А класу разом із класоводом Тетяною Муравльовою провели флешмоб, до якого залучили школярів початкової ланки. Вони читали вірші, танцювали, розповідали про свято Захисника України. Для учнів сьомих класів Ірина Бродецька  разом зі своїми вихованцями провела урок мужності  «Ми шануємо захисників країни», на який були запрошені воїни-прикордонники та воїни 72 бригади міста Бахмута. Захід виявився цікавим та зворушливим. Учень 9-А класу Богдан Бражний виконав для гостей пісні під гітару, дівчата ЗОШ №24, які долучились до святкування,  заспівали пісню про захисників України. Перед присутніми виступили гості, які висловили слова вдячності за свято, побажали учням бути гідними патріотами своєї держави.  

Усі проведені заходи сприяли вихованню національно- патріотичних переконань, формуванню загальнолюдських духовних і моральних цінностей. 

День Захисника України в Бахмутській школі №12День Захисника України в Бахмутській школі №12День Захисника України в Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті