Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Донецька обласна рада

«День профілактики та популяризації здорового способу життя»

Переглядів: 793
18.10.2018 - 17:17

Напередодні працівники Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «ЦП» в Донецькій області сумісно з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та БМЦСССДМ провели профілактичну роботу по правопорушенням серед дітей віком 14-16 років на базі Бахмутської ЗОШ № 5 Ι-ΙΙΙ ступенів з профільним навчанням.

Діти були ознайомлені з причинами скоєння підлітками правопорушень, засобами запобігання противоправної поведінки. Учасникам довели інформацію про відповідальність неповнолітніх у разі допущення противоправної поведінки.

Наприкінці заняття кожному учаснику була надана можливість оцінити рівень відповідальності за свої вчинки, було створено підтримувальну мотивацію до майбутньої відповідальної поведінки.

Захід був спрямований на попередження скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень серед дітей, які не перебувають у конфлікті з законом.

 

Юлія Цьоха,

Бахмутський МРВ філії ДУ « ЦП» в Донецькій області

«День профілактики та популяризації здорового способу життя»«День профілактики та популяризації здорового способу життя»

Останні статті на сайті