Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

ТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчя

Переглядів: 2371
19.10.2018 - 17:50

Історію своєї роботи підприємство розпочало в далекому 1928 році, коли був заснований Артемівський хлібозавод № 1. Протягом чверті століття він один забезпечував жителів міста і району хлібобулочними виробами. У 50-х роках до нього приєдналися Миронівська і К. Либкнехтовська пекарні, в 1960 році – Часово-Ярський, а в 1963 році – Сіверський хлібозаводи. У 1964 році  було закінчено будівництво Артемівського хлібозаводу № 6, і в осені того ж року приступили до випуску на ньому булочних, кондитерських і бубличних виробів.

Введення в експлуатацію 6-го хлібозаводу дозволило провести велику реконструкцію хлібозаводу № 1. Впровадження нової прогресивної технології приготування хліба дало можливість механізувати ряд трудомістких операцій.

У 80-90-ті роки була проведена велика робота щодо вдосконалення умов зберігання і перевезення борошна. З 2009 року до складу ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ» входить два хлібозаводи, розташованих в м. Бахмут.

Підприємство неодноразово отримувало нагороди, представляючи свою продукцію на виставках і регіональних конкурсах, пишається своїми досягненнями, але не зупиняється на досягнутому, кожен день доводячи, що гідне цих нагород, покращуючи і удосконалюючи свою діяльність.

З нагоди 90-річчя підприємства перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко завітала на свято хліборобів та привітала від Олексія Реви колектив підприємства.

«Саме працьовиті люди, які дарять нам запашний хліб – головний скарб підприємства, і з нагоди свята хочу привітати всіх, завдяки кому на нашому столі щодня смачний та запашний хліб», - зазначила Тетяна Савченко та вручила директору підприємства вітальну адресу та пам’ятний подарунок.

Після привітань колективу артисти Бахмутського міського народного дому подарували присутнім творчі номери, а наприкінці свята усі присутні поласували смачним святковим тортом.

ТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчяТОВ «Бахмут Хліб» відзначає 90-річчя

Останні статті на сайті