Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Ярмарок спортивних рекордів

Переглядів: 1564
23.10.2018 - 13:37

У здоровому тілі – здоровий дух.

Правильне харчування, повноцінний сон, свіже повітря, активний відпочинок, заняття фізкультурою та спортом  - запорука здорового тіла, а значить гарного настрою та повноцінного життя.

21 жовтня в кімнаті школярів «Мрія» відбувся ярмарок спортивних рекордів, учасниками якого були вихованці та педагоги кімнат школярів «Посмішка», «Олімп», «Бригантина», «Дружба», «Мрія».  Чому ярмарок? А тому, щоб підтримувати гарну фізичну форму і робити власні рекорди,  потрібно обрати заняття на свій смак: боротьбу, танці, фітнес і навіть історичний вид бойового мистецтва.

Захід відбувався за блоками. Спочатку свою майстерність показали спортсмени з дзюдо, які навчаються в кімнаті школярів «Олімп». Вони розповіли, якою важливою є розминка перед заняттям, а потім продемонстрували,  як вправно вони володіють різними прийомами боротьби. Другими на сцену вийшли дівчата з гуртка «Фітнес – бол». Граційно і спритно вони виконали танець із м’ячами і запропонували бажаючим повторити цікаві та корисні вправи на фітболах, що виявилось не таким вже простим завданням. Наступними свою майстерність продемонстрували «лицарі», які інсценували бій із мечами. Усі охочі змогли також взяти в руки мечі і позмагатися з лицарем. І на завершення хлопці бі-бої запалили глядачів брейком, а керівник гуртка Сергій Дмитрієв дав майстер-клас з основних рухів цього танцю.

Таким чином, усі присутні переконались, щоб бути здоровими та спортивними і ставити власні рекорди, треба займатися  спортом і фізично активними видами діяльності. Це не тільки корисно для здоров’я, а добре впливає на настрій.

Ярмарок спортивних рекордівЯрмарок спортивних рекордівЯрмарок спортивних рекордівЯрмарок спортивних рекордівЯрмарок спортивних рекордівЯрмарок спортивних рекордів