Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 123 гостя.

Верховна рада України

Підтримуємо підприємницькі ініціативи

Переглядів: 1696
25.10.2018 - 10:30

24 жовтня 2018 року в Бахмутському міському центру зайнятості в рамках діяльності  Центру розвитку підприємництва відбувся  тренінг, на якому основам бізнес планування навчалися 7 безробітних та 6 представників малого та середнього бізнесу.

До участі в заході було запрошено завідувача сектору ведення державного реєстру фізичних осіб-платників податків Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС Наталю Бережну.
Учасникам тренінгу презентували проект «Український донецький куркуль», спрямований на надання фінансової підтримки підприємцям для реалізації проектів пріоритетних напрямків діяльності. Присутні ознайомилися з умовами участі, напрямами діяльності, за якими надається  грантова підтримка, та успішними прикладами участі в цьому проекті. Окремо начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал акцентував увагу присутніх присутніх на додаткових  фінансових стимулах, які  служба зайнятості пропонує роботодавцям, що приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.
Наталя Бережна надала інформацію щодо формування доходів і видатків у підприємців, порядку нарахування і сплати податків та єдиного внеску, розповіла про переваги і недоліки спрощеної та загальної систем оподаткування, обчислення страхового стажу. Також були висвітлені актуальні питання створення нових робочих місць, порядку оформлення найманих працівників, оподаткування грантових програм та страхування власного бізнесу. 
Завідувач сектору профорієнтації Галина Сіддікі надала основні рекомендації із  складання бізнес-плану, запропонувала скористатися відеоуроками з написання бізнес-планів , додатком на мобільний андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн ресурсом «Прометеус».
Бахмутський міський центр зайнятості запрошує на тренінги з бізнес-планування кожну середу з 10-00 до 13-00 години.

Підтримуємо підприємницькі ініціативи

Останні статті на сайті