Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 140 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї річниці Дня визволення України від фашистських загарбників

Переглядів: 1105
26.10.2018 - 14:18

З нагоди цієї пам’ятної дати у Бахмуті пройшов захід, присвячений пам’яті подій 1944 року. На мітингу були присутні представники міської ради, представники трудових колективів міста, громадські організації, студенти, жителі та гості.

Учасники заходу вшанували пам'ять десяти мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні, а також віддали данину пошани тим, хто вижив і повернувшись до зруйнованих міст та спалених сіл, відбудовували їх та розвивали Бахмутський край.

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять загиблих у боротьбі з фашистськими окупантами та військових, які загинули на сході країни під час проведення  АТО, делегації організацій поклали квіти до обеліску слави воїнів Другої світової війни.

У Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбниківУ Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбниківУ Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбниківУ Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбниківУ Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбниківУ Бахмуті пройшло покладання квітів з нагоди 74-ї  річниці Дня визволення України від фашистських загарбників

Останні статті на сайті