Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Презедент України

Розпочала свою роботу тренінгова програма "Ветерани АТО: від діалогу до працевлаштування"

Переглядів: 1599
31.10.2018 - 15:02

З 30 жовтня 2018 року у Бахмуті за фінансування держави розпочала свою роботу тренінгова програма "Ветерани АТО: від діалогу до працевлаштування", яка залучила більш 50 ветеранів АТО – представників з Донецької і Луганської областей.

Учасників заходу гостинно привітали секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко, керівник проекту з працевлаштування ветеранів АТО Наталія Московець, представник регіонального відділення Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Анатолій Володін, голова відокремленого підрозділу «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» в Донецькій області Тетяна Львова.

Під час тренінгу, ветерани, змогли поспілкуватися один з одним, навчитися правильно заповнювати анкети, почули пропозиції від потенційних працедавців. Проект націлено на допомогу в пошуках «себе», розуміння свого покликання, розвиток якісної комунікації з працедавцями.

Також проговорили проблеми, які виникають під час соціальної адаптації та працевлаштування ветеранів АТО, про гарантії від держави та роль громади в соціалізації та адаптації колишніх військовослужбовців до мирного життя.

На спільну думку всіх учасників і команди проекту, перший день роботи програми у Бахмуті пройшов дуже плідно та професійно.

Проект найближчим часом продовжиться у інших містах України. Загалом, цього річ планується провести 6 тренінгів в різних регіонах України.

Бажаючим взяти участь у наступних семінарах потрібно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/ZDGXtBrWznZeXlG23

Більш детальну інформацію про проект та графік заходів можна дізнатися за посиланням:  http://familyato.org/ua/proekty/pratsevlashtuvannya-veteraniv.html

Розпочала свою роботу тренінгова програма "Ветерани АТО: від діалогу до працевлаштування"Розпочала свою роботу тренінгова програма "Ветерани АТО: від діалогу до працевлаштування"Розпочала свою роботу тренінгова програма "Ветерани АТО: від діалогу до працевлаштування"