Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Успіх Бахмутських спортсменів в жимі лежачи

Переглядів: 1573
01.11.2018 - 15:07

Напередодні у м. Краматорськ відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи серед усіх вікових груп. У цьому спортивному заході прийняло участь понад 200 спортсменів із різних регіонів та міст нашої області.

Збірна команда Бахмута виставила на дані змагання 10 найкращих своїх представників жиму лежачи.

Ці змагання надовго запам’ятаються як спортсменам, так і їх глядачам, оскільки вирізнялися гострою та  цікавою боротьбою у всіх вагових категоріях серед різних вікових груп.

У результаті запеклого протистояння команді нашого міста вдалося вибороти перше командне місце у жимі штанги лежачи серед юніорів та жінок та стати другими серед чоловіків та юніорок.

Загалом нашими земляками було  здобуто 6 медалей вищого ґатунку, 3 срібних та 1 бронзова.  Також,  Григоренком Григорієм був продемонстрований результат майстра спорту України міжнародного класу та Васильєвим Олександром, вперше було виконано норматив кандидата у майстри спорту України.

За підсумками змагань було сформовано команду Донецької області з жиму лежачи, до складу якої увійшло шість представників м. Бахмут, а саме: Борщевська Альона, Мокляк Сергій, Рєзніков Анатолій, Калінкін Андрій, Григоренко Григорій та Головач Тетяна, які  цього року будуть захищати честь нашого міста на змаганнях національного та міжнародного рівня.

Тож побажаємо спортсменам та їх тренерам подальших успіхів у підкоренні спортивного олімпу.

Успіх Бахмутських спортсменів в жимі лежачиУспіх Бахмутських спортсменів в жимі лежачи

Останні статті на сайті