Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Урядовий портал

День залізничника

Переглядів: 1723
02.11.2018 - 13:31

31 жовтня у Бахмутському коледжі транспортної інфраструктури  відбулось свято до Дня працівників залізничного транспорту!

Після занять в актовій залі коледжу відбувся святковий концерт.

Слова привітання прозвучали від директора навчального закладу Зінченка Миколи Федоровича, який висловив упевненість в тому, що коледж ще не одне десятиліття буде здійснювати якісну підготовку фахівців, таких необхідних для нашої країни.

Дружній колектив студентів підготував цікаву концертну програму із запальними танцями, піснями та розважальними сценами. У кумедній формі вони вирішили розказати про власні будні і про майбутню професію.

Гостями свята були школярі Бахмутської загальноосвітньої школи І –ІІ ступенів №2. Перед початком концертної програми вони мали змогу побувати у навчально-лабораторному комплексі. Викладачі підготували для школярів екскурсію коледжом. Дітям було цікаво побачити, де ж саме навчаються майбутні залізничники.

Загалом свято пройшло дуже енергійно та насичено, як то кажуть «по - студентському».  У всіх залишилось багато вражень та позитивних спогадів!

День залізничникаДень залізничникаДень залізничникаДень залізничникаДень залізничника

Останні статті на сайті