Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Оволодіння тілесно-орієнтованими практиками управління стресом

Переглядів: 1677
07.11.2018 - 14:06

06 листопада 2018 року в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості відбувся тренінг за темою «Тілесно-орієнтовані практики управління стрессом» для  молоді віком до 35 років з числа безробітних.

Мета заходу - набуття  шукачами роботи навичок аналізу стресових ситуацій і шляхів виходу з них, виявлення, активізація і використання внутрішніх ресурсів для вирішення проблем.,зниження негативних переживань і трансформація їх в позитивні емоційні стани.

На початку роботи кожен учасник презентував себе, розповідаючи про себе, сферу власних професійних та особистісних інтересів, уявлення про бажану роботу. Під час заходу слухачі опанували експрес - методи подолання стресових ситуацій. Наступною частиною тренінгу були вправи, спрямовані на оволодіння стратегією зменшення внутрішньої напруги та підвищення рівня стресостійкості.
Найбільшу зацікавленість безробітних викликали вправи, спрямовані на психологічне розвантаження та техніки релаксації, де учасники мали можливість привести думки та почуття в стан гармонії, ознайомитись із різними підходами до типових життєвих ситуацій інших учасників групи.

За результатами підсумкового анкетування проведеного тренером Ксенією Насоновою учасники тренінгу оцінили інформацію як зрозумілу та корисну, форму надання інформації - цікавою, а отримані навички потрібними при пошуку роботи.

dsc04897