Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Громада Бахмута отримала нагороду за впровадження екологічного проекту

Переглядів: 1175
21.11.2018 - 12:40

В рамках участі у програмі «Єдина громада», яка реалізується міжнародною організацією «IREX» та ресурсним центром ГУРТ за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Бахмутської міської ради, наше місто нагороджено відзнакою активного учасника міжнародної програми.

Нагадаємо, що 6 липня 2018 року на території біля ставку «Північний» пройшов Еко - фестиваль, метою якого було ознайомлення присутніх з охороною навколишнього середовища, новими екологічними технологіями та заходами, які дозволять зберігати енергоресурси та довкілля.

Еко - фестиваль став другим етапом реалізації міні-проекту «БахмутЕкофест – єднаємо громаду». Основним завданням проекту стало поєднання зусиль людей різних вікових категорій, соціальних груп: дітей, молоді, внутрішньо переміщених осіб, представників комунальних служб, місцевої влади, громадських формувань, які мешкають в різних мікрорайонах Бахмуту навколо робіт з благоустрою зони масового відпочинку – території ставку «Північний». Еко - фестиваль отримав високу оцінку від гостей заходу, а згодом – і відзнаку міжнародних партнерів Бахмута.

Громада Бахмута отримала нагороду за впровадження екологічного проектуГромада Бахмута отримала нагороду за впровадження екологічного проекту

Останні статті на сайті