Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Тиждень безпеки дорожнього руху

Переглядів: 2216
22.11.2018 - 10:41

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка»  були проведені різноманітні заходи.

Метою тижня було закріплення  з дітьми правил поведінки на дорозі, формування  бережливого  ставлення до свого життя, закріплення  знань  про тротуар, призначення сигналів світлофора, дорожніх знаків, вироблення навичок правильного реагування  на сигнали світлофора, виховання  в дітей дисциплінованості на дорогах, бажання бути уважними, спостережливими, обережними, попереджувати нещасні випадки.

У  кожній групі було оформлено осередок для дітей із правил безпеки на дорозі, де розміщено різноманітний ілюстрований матеріал, «живі картинки» для вирішення дітьми нестандартних ситуацій, дидактичні ігри для закріплення знань із безпеки на дорозі.

Малята з груп раннього та молодшого віку під час дидактичних, рухливих та сюжетно-рольових ігор закріпили назви видів транспорту, уявлення про знайомі засоби пересування (легкову та  вантажну машину, тролейбус, літак, велосипед), дізналися про професію шофера.

А вихователі старших  та середніх  груп провели практичні міні-заняття, на яких згадали про те, як слід переходити дорогу, для чого потрібні дорожні знаки та світлофори, разом із дітьми спостерігали на екскурсіях за транспортом, училися правилам дорожнього руху.

Підсумок Тижня показав, що вихованці в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, уміють знайти вихід із ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом, педагоги та батьки поглибили  знання та практичні навички у відповідній сфері.

Тиждень безпеки дорожнього рухуТиждень безпеки дорожнього рухуТиждень безпеки дорожнього рухуТиждень безпеки дорожнього рухуТиждень безпеки дорожнього рухуТиждень безпеки дорожнього руху