Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Інваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра Іванюхіна

Переглядів: 1807
28.11.2018 - 16:47

З 22 по 23 листопада в місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу стадіону «Металург» відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті заслуженого майстра спорту України Олександра Іванюхіна, який присвятили Дню Гідності та Свободи.

Організатором змагань серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату виступив Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Усього чемпіонат зібрав 73 учасників – представників міст Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Дружківка, Мирноград, Краматорськ, Маріуполь, команд Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 23, Олексієво-Дружківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів № 13 Донецької обласної ради, Донецької та Луганської обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл для осіб з інвалідністю.

Відкривали змагання: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президент федерації легкої атлетики Донецької області, заслужений тренер України Віктор Лис, начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Юрій Оніщенко та головний суддя змагань, заслужений тренер України та суддя національної категорії Ігор Скирда.

Спортсмени визначали кращих у особистій першості окремо серед чоловіків та жінок, за нозологіями, у таких видах програми: біг на 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, гонки на візках 60 м, стрибки у довжину, штовхання ядра, метання молоту.

Переможців та призерів нагородили грамотами.

Інваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра ІванюхінаІнваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра Іванюхіна

Останні статті на сайті