Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 1354
04.12.2018 - 15:49

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради 29 листопада 2018 року у конференц-залі відбулася чергова нарада для директорів закладів дошкільної освіти.

Розпочала зустріч начальник Управління освіти Марина Рубцова, яка окреслила низку актуальних питань реалізації освітньої політки в галузі дошкільної освіти міста, які потребують першочергового обговорення та визначення перспектив для подальшої діяльності закладів дошкільної освіти.

Головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак ознайомила присутніх з результатами здійснення оперативного контролю за станом організації харчування в закладах дошкільної освіти, акцентувала увагу на обов’язкове дотримання Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, посилення ролі громадського контролю за організацією зазначеної діяльності. 

Про ефективність управлінської діяльності щодо створення відкритого інформаційного простору для батьківської громадськості за наслідками моніторингу веб-сайтів дошкільних закладів доповіла спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева, яка наголосила на необхідності забезпечення  прозорості та інформаційної  відкритості закладів шляхом змістового наповнення сайтів, підтримки контенту в актуальному стані.

 

Директор дошкільного навчального закладу ясел-садка №27 «Зірочка» Валентина Кучеренко звітувала  щодо виконання плану заходів за результатами державної атестації дошкільної установи.

У ході наради керівники закладів дошкільної освіти були ознайомлені з особливостями роботи експертної групи при атестаційних комісіях ЗДО освітніх округів, проінформовані щодо функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти, Порядку прозорого отримання та обліку благодійної допомоги від юридичних та фізичних осіб для потреб дитячих закладів, дій адміністрації з питання підготовки та безпечного проведення новорічних, Різдвяних свят у закладах дошкільної освіти.

З кожного питання, яке обговорювалося  на нараді, підготовлені конкретні доручення з метою підвищення якості роботи педагогічних колективів дитячих садків.

Відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВідбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВідбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВідбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти

Останні статті на сайті