Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Урядовий портал

У школі №1 м.Бахмута продовжується реалізація проекту «Безпечна школа»

Переглядів: 1730
05.12.2018 - 14:35

Настав час, коли ми не можемо і не маємо права жити по-старому. Україна знаходиться в процесі оновлення і саме освітня реформа, на нашу думку, надасть можливість підвищити якість сучасної освіти.

Упровадження в дію Концепції Нової української школи є важливим кроком на шляху змін. До цього процесу долучилися представники всіх зацікавлених групп: освітяни, батьки, роботодавці, органи влади, незалежні експерти, міжнародні організації.

Так, для створення безпечного та комфортного освітнього середовища, забезпечення якого є одним із основних принципів Нової української школи,  було долучено дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Ним розроблено Концепцію безпечної школи, стандарти, параметри та еталонні показники, а в 2017 році розпочато пілотування та апробацію даної Концепції. До переліку шкіл, які залучені до цього проекту, увійшла й Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №1. Для реалізації проекту в школі розроблено свій власний проект «Безпечна школа – школа дружня до дитини».

Забезпечення сприятливих умов для реалізації проекту створюється  за рахунок роботи колективу в міні-проектах «Мінна безпека», «Центр медіації», «Школа батьківства».

З червня 2018 року по вересень 2018 року всі категорії педпрацівників пройшли навчання на порталі превентивної освіти та отримали відповідні сертифікати. У липні творча група з числа адміністрації школи та вчителів відвідали одноденний тренінг у м. Краматорську, під час якого проведено навчання щодо роботи з он-лайн системою «Індекс Безпеки і Здоров’я школи». Протягом літнього періоду проведено детальний аналіз закладу на відповідність стандартам Безпечної Школи та складено план дій на рік. Зазначений план у серпні цього року представлено школою для МОН України та фонду ЮНІСЕФ на 3-денній нараді-тренінгу в м. Києві.

Робота триває.

У школі №1 м.Бахмута продовжується реалізація проекту «Безпечна школа»У школі №1 м.Бахмута продовжується реалізація проекту «Безпечна школа»

Останні статті на сайті