Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

ExportUA

Стипендія від Президента України для учня НВК №11 м. Бахмут

Переглядів: 1750
11.12.2018 - 08:27

Наша країна пишається молодою інтелектуальною елітою. Президент України Петро Порошенко підтримує школярів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

На святі, яке проводилося в Київському національному університеті ім. І. Сікорського, зібралися юні інтелектуали з різних куточків нашої держави на нагородження стипендією Президента України. Гостей урочистого заходу привітала міністр освіти і науки України Ліля Гриневич, яка висловила школярам вдячність за активність і волю до перемоги, зазначивши, що цієї перемоги не було б без плідної наполегливої праці вчителів.

Серед запрошених для нагородження був Семен Косяк, учень 10 класу Бахмутського НВК№11, який приніс славу нашому місту, закладу освіти, отримавши диплом  І ступеня на ІІІ Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (учитель-наставник Олена Лавренко).

Пишаємося його здобутками, бажаємо подальших успіхів, нових звершень і досягнень!

Стипендія від Президента України для учня НВК №11 м. БахмутСтипендія від Президента України для учня НВК №11 м. БахмутСтипендія від Президента України для учня НВК №11 м. Бахмут

Останні статті на сайті