Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У лідерах першого туру Дитячої ліги 2018 - 2019 - тенісисти Донецької області і Закарпаття!

Переглядів: 1818
13.12.2018 - 13:12

З 5 по 12 грудня в Жовкві Львівської області пройшов перший тур Дитячої ліги (для тенісистів 2007 р.н. і мол.).

На змагання прибуло величезна кількість команд - 35 у хлопчиків і 25 у дівчаток. Понад 150 дітей з багатьох міст України, які представляють 22 області нашої країни. Змагання пройшли у цікавій та запеклій боротьбі. Клубний чемпіонат серед дітей дозволяє набратися доброго досвіду, значно поліпшити майстерність молодого спортсмена. Заздалегідь були визначені лідери, які очолили групи попереднього відбору. У хлопчиків ними були: об'єднана команда Бахмута і Ужгорода «West-East», ДЮСШ №2 Луцька, СК «СТАРТТ» Дніпро, ДЮСШ Рогатин, «Тайфун-Вега» Умань, ТТС «Evolution» Одеса.

Склад хлопчиків був дуже сильний. Практично, приїхали всі, хто знаходиться у верхній частині рейтингової таблиці. Перші, другі і треті фінали пройшли також за коловою системою, а це значить, що учасники зіграли дуже велику кількість ігор протягом усього турніру. У хлопчиків головними претендентами на медалі вважалися Михайло Ловга і Назар Пєтух - призери минулого сезону. Вони представили об'єднану команду «West-East» (Донецька область і Закарпаття) і повністю підтвердили виграшний прогноз. Назар Пєтух і Михайло Ловга -  це дуже хороший приклад того, як Схід і Захід України разом створили дуже ефективний проект! Без проблем, без конфліктів - тільки вперед до перемоги! И це перемога не лише Сходу або Заходу - а й всієї України, так як видно, що ростуть хороші спортсмени, що можуть захищати честь країни за кордоном! Поки рівних їм нікого немає, «West-East» не програла жодного матчу. Михайло Ловга і Назар Пєтух залишилися без своїх торішніх партнерів, разом з якими вони завоювали нагороди, так як ті перейшли в старшу вікову категорію. В цьому році вони разом штурмують нову Лігу, значно підсиливши за рахунок один одного. Обидва спортсмени входять до трійки України за рейтингом 2007 р.н. (Михайло Ловга - №1, Назар Пєтух - №3).

Перша трійка команд 1 туру Дитячої ліги

• 1 місце - «West-East». Склад команди: Михайло Ловга (Ужгород), Назар Пєтух (Бахмут). Тренер: В.А. Кібко.

• 2 місце - ДЮСШ №2 (Луцьк). Склад команди: Ілля Голодюк, Ілля Гострий. Тренер: О.Р. Демчук.

• 3 місце - СК «СТАРТТ» (Дніпро). Склад команди: Євген Булах, Богдан Лінський, В'ячеслав Данюк. Тренер: А.І. Стерин.

Вітаємо Назара Пєтуха і Віталія Кібко з Перемогою та бажаємо тільки перемог на шляху до спортивного Олімпу!

У лідерах першого туру Дитячої ліги 2018 - 2019 - тенісисти Донецької області і Закарпаття!У лідерах першого туру Дитячої ліги 2018 - 2019 - тенісисти Донецької області і Закарпаття!У лідерах першого туру Дитячої ліги 2018 - 2019 - тенісисти Донецької області і Закарпаття!У лідерах першого туру Дитячої ліги 2018 - 2019 - тенісисти Донецької області і Закарпаття!

Останні статті на сайті