Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Верховна рада України

Профілактика емоційного вигорання

Переглядів: 1885
17.12.2018 - 09:11

14 грудня 2018 року в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості відбувся тренінг «Профілактика емоційного вигорання. Навички саморегуляції та стресменеджменту» для 10 фахівців Бахмутського міського центру зайнятості.

Мета заходу – профілактика емоційного вигорання , запобігання негативних переживань при роботі з людьми , трансформація негативу в позитивні емоційні стани ,набуття слухачами практичних навичок подолання стресових ситуацій .

Тренер Ксенія Насонова нагадала колегам поняття «стресу» та сприяла формуванню у них психологічної компетентності в питаннях профілактики і подолання синдрому «професійного вигорання» , яке призводить  до виснаження особистісних ресурсів працівників.Далі учасники проаналізували стадії розвитку стресу та втоми організму людини, визначили психофізіологічні та соціально-психологічні симптоми професійного вигорання, його вплив на здоров'я людини.
Працівники служби зайнятості діагностували власний рівень стресостйкості, вчилися на практиці застосовувати рекомендації щодо виходу зі стресової ситуації.
В процесі проведення заходу учасники тренінгу опановували навички саморегуляції рівня емоційного навантаження, моделювали різни засоби подолання стресових ситуацій, виконували медитативні та арт-терапевтичні вправи, практикувалися в техніках релаксації.

Також слухачі отримали інформацію про інноваційні мобільні додатки, які навчають медитувати і розслаблятися після напруженого трудового дня.

Профілактика емоційного вигоранняПрофілактика емоційного вигорання

Останні статті на сайті