Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 134 гостя.

Презедент України

«Передача Вогню Миру Бахмутській громаді»

Переглядів: 1600
17.12.2018 - 10:54

Щороку, в грудні за ініціативою Національної скаутської організації «Пласт» у великих і малих містах України проводиться передача Вифлеємського Вогню Миру. 

Цю прекрасну передріздвяну традицію – розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру – започаткувала у 1986 році австрійська телерадіокомпанія ORF з міста Лінц. Із самого початку акція планувалася з метою підтримки неповносправних дітей та усіх, хто потребує допомоги та уваги в передріздвяний час.

По Україні Вифлеємський Вогонь поширюють члени Пласту - Національної скаутської організації України. Цього року пластуни п'ятнадцятий рік поспіль переберуть Вифлеємський Вогонь Миру від польських скаутів і передадуть його українській громаді, церквам, занесуть до дитячих притулків, лікарень, щоб ті, хто перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки.

Передача Вогню Миру є особливо важливою та вагомою, бо основною метою даного заходу є поширення ідеї миру, єдності та добра напередодні свят.

Цього року у місті Бахмут захід відбудеться 23 грудня о 14:00 за адресою: площа біля Бахмутського міського центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова (площа Свободи, 1).

Запрошуємо долучитися до акції!

Останні статті на сайті