Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Верховна рада України

Команда ЗОШ№24 – активні учасники обласного форуму «Я маю право»

Переглядів: 1473
19.12.2018 - 14:58

З нагоди Міжнародного дня захисту прав людини та 70-річчя загальної Декларації прав людини, за ініціативою відділу суспільних дисциплін Донецького інституту післядипломної педагогічної освіти та сприяння Управління освіти 13 грудня 2018 року  в м. Краматорськ відбувся обласний форум «Я маю право: врядування учнів, батьків і учителів як інструмент демократизації школи».

Команду Бахмутської ЗОШ№24 як випускників  Всеукраїнської програми «Демократична школа» у складі заступників директора Ольги Крамчанінової, Олени Первушиної та активу учнівського парламенту Микити Блошенка та Юлії Петрової було запрошено в якості модераторів «workshops» поділитися досвідом із теми «Демократична процедура прийняття та затвердження шкільних правил».

Метою заходу було стимулювання процесу розбудови органів громадського врядування в закладах загальної середньої освіти як запоруки реалізації прав учасників освітнього процесу.

Дякуємо організаторам форуму,  нашим тренерам Ірині Рибак та Галині  Ломакіній за запрошення та прекрасний захід. Чекаємо  на нові зустрічі.

Команда ЗОШ№24 – активні учасники обласного форуму «Я маю право»Команда ЗОШ№24 – активні учасники обласного форуму «Я маю право»Команда ЗОШ№24 – активні учасники обласного форуму «Я маю право»

Останні статті на сайті