Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 164 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бронзові призери всеукраїнських змагань з шашок

Переглядів: 1779
19.12.2018 - 15:33

З 13 по 16 грудня у Вiнницi  проходили Всеукраїнськи спортивні ігри серед студентів коледжів  з шахiв (швидки та блискавичні шахи).

Команду Донеччини представляли студенти Бахмутського коледжу мистецтв iм. I.Карабица: Федорчук Роман, Савенко Микита, Дворянова Марiя, Дмитрiєва Євангелiна. У командному заліку, серед 8 команд   наші спортсмени, яки вперше приймали участь в змаганнях такого рангу, стали бронзовими призерами, уступив командам Львівської (1 місто) та Рівненської (2 місце) області.  В обласних змаганнях, що проходили перед всеукраїнськими, як відбіркові - команда коледжу мистецтв iм. I.Карабица стала чемпіоном серед 8 команд Донецької області.

Вітаємо всіх учасників команди і керівника фізичної культури, яка підготувала команду,  Ларису Скородумову з успішним виступом!

Бронзові призери всеукраїнських змагань з шашокБронзові призери всеукраїнських змагань з шашокБронзові призери всеукраїнських змагань з шашокБронзові призери всеукраїнських змагань з шашокБронзові призери всеукраїнських змагань з шашок

Останні статті на сайті