Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Прийшли в ряд три свята - пора зиму прославляти

Переглядів: 1351
24.01.2019 - 08:55

Зима – найбагатіша на свята пора року:  Новий рік,  Різдво, Василя Святого, Водохреща. У кожній оселі їх святкують, вони зближають, гуртують всю родину. Ось така дружна родина дітей, педагогів та батьків дошкільного навчального закладу №25 «Дзвіночок» зібралась, щоб разом відсвяткувати «Три зимових свята».

Створена вихователями Людмилою Манойло та Ольгою Коломойцевою святкова, весела атмосфера дозволила дошкільникам старших груп глибше пізнати звичаї  та обряди свого народу, залучитися  до культурної та духовної спадщини українців.

Хай же в наших оселях і в нашому спільному домі – Україні – ніякої біди від Коляди до Коляди, від Різдва до Різдва, від Новоріччя до Новоріччя, від Водосвяття до Водосвяття! На щастя, на здоров’я, на новий рік, щоб було краще, ніж торік!

Дружна родина дітей, педагогів та батьків дошкільного навчального закладу №25 «Дзвіночок» зібралась, щоб разом відсвяткувати «Три зимових свята». Дружна родина дітей, педагогів та батьків дошкільного навчального закладу №25 «Дзвіночок» зібралась, щоб разом відсвяткувати «Три зимових свята». Дружна родина дітей, педагогів та батьків дошкільного навчального закладу №25 «Дзвіночок» зібралась, щоб разом відсвяткувати «Три зимових свята».