Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Результати чемпіонату Бахмута з баскетболу

Переглядів: 1898
28.01.2019 - 16:38

25 січня підведені підсумки міських змагань з баскетболу, які традиційно проводяться у січні, в рамках міської спартакіади.

Відкрили чемпіонат учні загальноосвітніх шкіл 1-2 ступенів. На спортивній базі школи № 24 боролися за кубок учні 7-9 класів. Учасники турніру продемонстрували технічну та тактичну баскетбольну підготовку, але перемогли сильніші. За підсумками турніру перше місце посіла команда ЗОШ № 2, друге місце ЗОШ №9, третє місце ЗОШ № 1.

Переможці та призери були нагороджені кубком та грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

25 січня підведені підсумки міських змагань з баскетболу, які традиційно проводяться у січні, в рамках міської спартакіади. 25 січня підведені підсумки міських змагань з баскетболу, які традиційно проводяться у січні, в рамках міської спартакіади. 25 січня підведені підсумки міських змагань з баскетболу, які традиційно проводяться у січні, в рамках міської спартакіади. 25 січня підведені підсумки міських змагань з баскетболу, які традиційно проводяться у січні, в рамках міської спартакіади.