Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Донецька обласна рада

Правова та психологічна підтримка безробітних жінок в центрі зайнятості

Переглядів: 753
05.02.2019 - 16:04

5 лютого 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся семінар для 16 безробітних жінок з метою надання безоплатної  правової допомоги та психологічної підтримки. Захід був проведений за участю соціальних партнерів - Бахмутського бюро правової допомоги та Української фундації громадського здоров’я

Заступник начальника відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Маргарита Матченова розповіла учасницям семінару про правові аспекти зайнятості  даної категорії населення, висвітлила переваги легальної зайнятості. Також жінки отримали інформацію про порядок стягнення аліментів на дитину та процедуру позбавлення батьківських прав.

Психолог Української фундації громадського здоров’я мобільної бригади соціально – психологічної допомоги  Катерина Трубачова проінформувала жінок про функції та діяльність мобільної бригади, а також приділила увагу таким аспектам, як занижена самооцінка, невпевненість в собі і надала поради як їх подолати.

Учасниці заходу отримали інформаційні буклети громадських організацій.

Останні статті на сайті