Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Волейболістки Бахмута – чемпіони Донецької області!

Переглядів: 1055
12.02.2019 - 08:31

Фінальні ігри чемпіонату області з волейболу серед дівчат 16 років і молодше, який проходив 7-10 лютого на стадіоні "Металург" м Бахмута, збіглися з міжнародним Днем волейболу (9 лютого).

Своєю перемогою Бахмутські волейболістки гідно відзначили день народження улюбленого виду спорту, обігравши 9 команд міст: Соледара (2 місце), Покровська (3 місце), Лиману, Родинського, Курахова, Краматорська. Команду чемпіонок  тренує Олена Дробитько (КДЮСШ №1 м. Бахмут).

Вітаємо Бахмутських чемпіонок, їх тренера та бажаємо нових перемог! 

Фінальні ігри чемпіонату області з волейболу серед дівчат 16 років і молодше, який проходив 7-10 лютого на стадіоні "Металург" м Бахмута, збіглися з міжнародним Днем волейболу (9 лютого). Фінальні ігри чемпіонату області з волейболу серед дівчат 16 років і молодше, який проходив 7-10 лютого на стадіоні "Металург" м Бахмута, збіглися з міжнародним Днем волейболу (9 лютого). Фінальні ігри чемпіонату області з волейболу серед дівчат 16 років і молодше, який проходив 7-10 лютого на стадіоні "Металург" м Бахмута, збіглися з міжнародним Днем волейболу (9 лютого). Фінальні ігри чемпіонату області з волейболу серед дівчат 16 років і молодше, який проходив 7-10 лютого на стадіоні "Металург" м Бахмута, збіглися з міжнародним Днем волейболу (9 лютого).

Останні статті на сайті