Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Виставка «…і кохання»

Переглядів: 1743
15.02.2019 - 09:04

13 лютого напередодні Дня закоханих у Бахмутському краєзнавчому музеї відкрилася виставка з фондів музею. Виставка має символічну назву «…і кохання» і знайомить з історіями любові бахмутян.

На виставці експонуютья понад 70 експонатів: світлини фотоательє Львова, Мерейнес, Іцковича, особисті речі та документи Чернявського М.Ф. та Сосюри М.В., ліки святих, які складають вінчальні пари XIX століття, сувенірні медалі зі свята Дня родини 1981-1982 років. Колективом музею було відтворено салон з весільними нарядами 1970-1980-х років, фата, «таблетки», бутоньєрки, стрічки для свідків, весільний рушник. На виставці можна познайомитися з особистим життям Шевченка Т.Г., а саме з фото жінками, яких він кохав.

Виставка «…і кохання» буде працювати до кінця лютого 2019 року.

13 лютого напередодні Дня закоханих у Бахмутському краєзнавчому музеї відкрилася виставка з фондів музею. Виставка має символічну назву «…і кохання» і знайомить з історіями любові бахмутян. 13 лютого напередодні Дня закоханих у Бахмутському краєзнавчому музеї відкрилася виставка з фондів музею. Виставка має символічну назву «…і кохання» і знайомить з історіями любові бахмутян.

Останні статті на сайті