Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

ExportUA

У Бахмуті відбувся черговий форум ОСББ

Переглядів: 1639
22.02.2019 - 16:37

22 лютого 2019 у Ресурсному центрі підтримки ОСББ м.Бахмут відбувся форум для голів ОСББ за участю представників міської ради, де обговорили поточні питання діяльності об’єднань багатоквартирних будинків.

Першим учасників форуму щодо безпеки експлуатації газових приладів та димових і вентиляційних каналів житлового фонду  м.Бахмут. ознайомив головний державний інспектор відділу нагляду у хімічній промисловості та газовому комплексі Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Донецькій області  Карамін Віталій Вікторович.

Начальник відділу житлового господарства Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва  Бахмутської  міської  ради Соколовська Оксана Владиславівна проінформувала присутніх щодо проходження управителями ОСББ м.Бахмут професійної атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Наприкінці зустрічі з правилами прибирання прибудинкової території ОСББ м.Бахмут ознайомив присутніх начальник відділу міського господарства Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва  Бахмутської  міської  ради Попов Федір Сергійович.

22 лютого 2019 у Ресурсному центрі підтримки ОСББ м.Бахмут відбувся форум для голів ОСББ за участю представників міської ради, де обговорили поточні питання діяльності об’єднань багатоквартирних будинків.22 лютого 2019 у Ресурсному центрі підтримки ОСББ м.Бахмут відбувся форум для голів ОСББ за участю представників міської ради, де обговорили поточні питання діяльності об’єднань багатоквартирних будинків.22 лютого 2019 у Ресурсному центрі підтримки ОСББ м.Бахмут відбувся форум для голів ОСББ за участю представників міської ради, де обговорили поточні питання діяльності об’єднань багатоквартирних будинків.

Останні статті на сайті