Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 79 гостей.

Інформаційні онлайн-технології – сучасний засіб вирішення проблем зайнятості

Переглядів: 1824
25.02.2019 - 11:19

22 лютого 2019 року за сприяння в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулося засідання Круглого столу на тему: «Розвиток комунікацій між учасниками ринку праці в дистанційному форматі з використанням сучасних інформаційних онлайн-технологій».

В засіданні Круглого столу прийняли участь представники управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації, Бахмутсько-лиманського управління Пенсійного фонду України Донецької області, газети «Мегапошук», керівники та представники роботодавців: КП "Бахмутелектротранс”, ПАТ «Макіївський завод металоконструкцій», ТОВ «Бахмут-хліб», КП «Бахмутський комбінат комунальних підприємств».

Засідання Круглого столу розпочала заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова презентацією діяльності та досягнень Бахмутського міського центру зайнятості за минулий та поточний роки. «Популярність онлайн-сервісів зростає з кожним днем, тому, прагнучі відповідати викликам часу, а інколи і випереджати його, служба зайнятості ставить на меті бути зручним та доступним соціальним партнером клієнту № 1 – роботодавцю,» - наголосила Олена Павлова. Також з метою розширення уявлення роботодавців та соціальних партнерів про послуги і можливості служби зайнятості учасникам заходу було наочно продемонстровано інноваційні та прогресивні напрацювання, які наразі використовує Бахмутський міський центр зайнятості, серед яких відеорезюме шукачів роботи, відеовакансії, відео презентації роботодавців, відеоконференції шукачів роботи та роботодавців. Тобто все те, що підвищує комунікаційний рівень між усіма учасниками ринку праці.

Про активізацію роботи із створення Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості, послуги служби зайнятості із складання резюме, відеорезюме присутнім розповіла начальник відділу профорієнтації Олена Помазова. Вона надала практичні поради з пошуку претендентів за допомогою відеохостингу YouTube та офіційної сторінки Facebook.

Завідувач сектору рекрутингу Марія Мустафєєва надала присутнім інформацію про заходи, що впроваджує Державна служба зайнятості, спрямовані на підвищення рівня зайнятості, про діяльність сектору рекрутингу на базі Бахмутського міського центру зайнятості та досягнуті результати роботи на засадах рекрутингу. З метою популяризації послуг служби зайнятості та підвищення рівня їх доступності учасникам зустрічі були презентовані QR-коди, за допомогою яких через засоби мобільного зв’язку можна відвідати інтернет-портал Донецької обласної служби зайнятості, скористатися мобільним додатком «Центр професійної орієнтації», «Центр розвитку підприємництва» та «Донецький ЦПТО служби зайнятості України».

Про послуги служби зайнятості, зокрема, про можливість проходження професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації громадян, чия професія стала неактуальною на ринку праці, в тому числі дистанційним засобом, учасників круглого столу проінформувала заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Ходус.

Учасниками круглого столу активно обговорювалися всі порушені питання, і на завершення заходу було прийнято резолюцію, якою визнано за доцільне активне впровадження в практику електронних сервісів для роботодавців і населення, а також намічено низку заходів з активізації зусиль усіх сторін соціального діалогу за своїми напрямками роботи стосовно популяризації можливостей служби зайнятості з використання  сучасних комунікаційних інструментів та електронних сервісів. 

22 лютого 2019 року за сприяння в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулося засідання Круглого столу на тему: «Розвиток комунікацій між учасниками ринку праці в дистанційному форматі з використанням сучасних інформаційних онлайн-технологій».22 лютого 2019 року за сприяння в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулося засідання Круглого столу на тему: «Розвиток комунікацій між учасниками ринку праці в дистанційному форматі з використанням сучасних інформаційних онлайн-технологій».22 лютого 2019 року за сприяння в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулося засідання Круглого столу на тему: «Розвиток комунікацій між учасниками ринку праці в дистанційному форматі з використанням сучасних інформаційних онлайн-технологій».

Останні статті на сайті