Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 182 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Волейболісти Бахмута – чемпіони Донецької області!

Переглядів: 1332
25.02.2019 - 16:07

З 21 по 24 лютого у м. Бахмут, в ігровому залі стадіону «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 16 років та молодше.

Серед 8 команд Соледару,  Лиману, Краматорська, Сіверська, Покровська, ДВУОР ИМ.БУБКІ та Бахмута (2), волейболісти тренера Олександра Мирного (КДЮСШ №1, м. Бахмут) стали найкращими та зайняли перше місто, друге місто вибороли волейболісти Покровська, а 3 місце  посіла команда Лиману.

Вітаємо Бахмутських чемпіонів та бажаємо нових перемог! 

З 21 по 24 лютого у м. Бахмут, в ігровому залі стадіону «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 16 років та молодше.З 21 по 24 лютого у м. Бахмут, в ігровому залі стадіону «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 16 років та молодше.З 21 по 24 лютого у м. Бахмут, в ігровому залі стадіону «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 16 років та молодше.З 21 по 24 лютого у м. Бахмут, в ігровому залі стадіону «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з волейболу серед команд юнаків 16 років та молодше.