Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Профілактична робота з учнями та студентами міста

Переглядів: 1587
28.02.2019 - 09:03

В житті багатьох молодих дівчат може трапитись проблема, рішення якої вплине на все подальше доросле життя. Мова йдеться про небажану підліткову вагітність.

Зазвичай до незапланованої вагітності підлітків призводить банальне незнання засобів контрацепції, або не бажання ними користуватися і знову таки від того, що немає страху завагітніти чи захворіти.

Також, ранній статевий контакт може привести не тільки до небажаної вагітності, але й до зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом.

З метою підвищення рівня обізнаності з питань статевого виховання серед студентської та учнівської молоді міста Бахмут фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено профілактичні лекції на тему «Небажана вагітність. Засоби контрацепції» із залученням фахівців жіночої консультації.

Обговорення, під час якого підлітки задавали питання, було жвавим, цікавим та корисним.

По закінченню лекцій дівчатам було надано інформаційні буклети з номерами телефонів спеціалістів, до яких можна звернутись по допомогу в разі потреби. 

Фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено профілактичні лекції на тему «Небажана вагітність. Засоби контрацепції»Фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено профілактичні лекції на тему «Небажана вагітність. Засоби контрацепції»Фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено профілактичні лекції на тему «Небажана вагітність. Засоби контрацепції»