Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Управління освіти провело планову нараду керівників закладів освіти

Переглядів: 1592
04.03.2019 - 11:03

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Цього разу зустріч освітян проходила на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №10, де в ході роботи керівники мали змогу ознайомитись з  оновленою матеріальною базою  та особливостями роботи закладу.

Розпочала нараду начальник Управління освіти Марина Рубцова, яка окреслила низку актуальних питань реалізації освітньої політки в галузі освіти міста, які потребують першочергового обговорення та визначення перспектив розвитку.

           Спеціаліст з питань  позашкільної освіти Людмила Анісімова  ознайомила присутніх з результатами моніторингу стану здійснення внутришкільного контролю за попередженням злочинності та правопорушень серед підлітків, рівня ефективності роботи шкільних рад профілактики.  Вона акцентувала увагу присутніх на позитивних змінах, які прослідковуються за наслідками роботи рад профілактики, але зазначена діяльність  повинна мати системний характер.

         Про ефективність управлінської діяльності  щодо функціонування  реєстру учнів та дітей шкільного віку та  стан виконання всеобучу в закладах загальної середньої освіти доповіла головний спеціаліст з охорони здоров’я та соціального захисту Олена Доля, яка наголосила на необхідності  посилення вимог до забезпечення  постійної роботи з реєстром дітей шкільного віку та підтримки  його в актуальному стані. Вона також звернула увагу присутніх на складні випадки, коли потрібні зусилля різних служб для повернення учнів закладів загальної середньої освіти  до навчання.

         Про спільну роботу служби у справах дітей Управління молодіжної політики, Управління освіти та закладів освіти щодо вирішення проблемних питань розповіла начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Ірина Давіденко. 

         Заступник начальника Управління освіти Оксана Карпець обговорила з  керівниками закладів  загальної середньої  освіти питання стану оформлення паспортів учням, яким виповнилося 14 років, в тому числі випускниками 9 та 11 класів. Поряд з цим були заслухані звіти директорів з даного питання, озвучені актуальні проблеми та окреслені шляхи їх вирішення сумісно з батьками учнів. За інформацією керівників шкіл станом на 20.02.2019 близько 80% учнів, яким виповнилось 14 років, отримали ID-картки.

           Завідувач міського методичного кабінету Тетяна Донченко доповіла про стан роботи бібліотек закладів загальної середньої освіти щодо забезпечення якісного освітнього процесу. ЇЇ виступ супроводжувала презентація, яка показала інноваційні аспекти в роботі шкільних бібліотек міста.

          У ході наради керівники закладів освіти були ознайомлені з особливостями роботи  в програмі єдиної системи відкритих бюджетів шкіл, яка дозволяє  вести облік благодійних внесків та  звітність за всіма витратами; познайомились з особливостями проведення ЗНО у 2019 р. в  м. Бахмут.

          З кожного питання, яке обговорювалося  на нараді, підготовлені конкретні доручення з метою підвищення якості роботи педагогічних колективів шкіл та позашкільних закладів освіти.

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Останні статті на сайті