Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бахмут увійшов в топ-10 найпрозоріших міст України

Переглядів: 865
11.03.2019 - 08:17

Одна з українських антикорупційних організацій оприлюднила статистику по рівню прозорості влади міст України, де Бахмут зайняв 8 місце з 100 міст України.

Згідно результатів рейтингу, який склала громадська організація Transparency International Ukraine Бахмут визнали одним з міст, де влада почала працювати більше ніж вдвічі прозоріше  у порівнянні з 2017 роком.

Transparency International Ukraine - одна з найвпливовіших українських антикорупційних організацій, яка проводить моніторинг відкритості, робить статистику прозорості влади, та виявляє корупцію.

Згідно рейтингу, який представлено на загал 6 березня 2019 року Бахмут у 2018 році  значно підвищив свої показники у рейтингу і сьогодні займає вже 8 місце за відкритістю роботи влади. Слід зазначити що в антикорупційній організації зафіксували досить великий приріст у балах саме в Бахмуті - з 27,26 до 62,23.

Згідно результатів рейтингу, який склала громадська організація Transparency International Ukraine Бахмут визнали одним з міст, де влада почала працювати більше ніж вдвічі прозоріше  у порівнянні з 2017 роком.

Останні статті на сайті