Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Демократичне врядування у Східній Україні.

Переглядів: 2091
05.03.2019 - 16:08

2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.

Участь у форумі прийняли представники Донецької обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування міст Краматорськ, Маріуполь, Бахмут, Слов’янськ, Дружківка,  Покровськ, Костянтинівка, Мар’їнка .

Бахмутськe міську раду представляли начальник Управління економічного розвитку Юхно М.А., заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Кончакова Л.І. та начальник відділу надання адміністративних послуг Чистякова Н.А..

Під час форуму регіональним директором проекту DGE Майєю Гоголадзе було презентовано проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», головною метою якого є зміцнення зав’язків та довіри між громадянами та місцевим самоврядуванням на Сході України шляхом просування кращого управління, прискорення економічного зростання, просування антикорупційних зусиль і зміцнення загальної громадянської ідентичності. Також було висвітлено основні цілі проекту та напрямки стратегічної діяльності протягом 1-го року, наведено «успішні практики» на місцевому рівні.

2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.2 березня 2019 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) відбувся Форум місцевого самоврядування.

Останні статті на сайті