Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Проведення тренінгового заняття «Комунікативні ігри» з працівниками Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області

Переглядів: 1209
19.03.2019 - 09:59

18.03.2019 року в рамках проведення психологічної профілактики психолог Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області провела зі співробітниками відділу тренінгове заняття з вміння встановлювати і підтримувати емоційний контакт у колективі та запобігання психоемоційному вигоранню.

Заняття складалось із вправ  різної спрямованості: орієнтовані на глибоке дихання та вивільнення дихання, як методи релаксації; з регулювання свого емоційного стану, як нейтралізації роздратованості та підвищеної тривожності, особливо необхідні в роботі із важкою аудиторією, а також арт-терапія.

Особливу увагу психолог звернула на вміння колег домовлятись між собою у підгрупах для вирішення поставлених задач та досягнення мети, тим самим розвивали комунікативні здібності та навички з управління спілкуванням.

Наприкінці тренінгу психолог запропонувала колегам тематику наступного заняття та запросила бажаючих на індивідуальну співбесіду.

Олена Романевич,
Бахмутський міськрайонний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
в Донецькій області

Проведення тренінгового заняття «Комунікативні ігри» з працівниками Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій областіПроведення тренінгового заняття «Комунікативні ігри» з працівниками Бахмутського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області