Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Навчаючи – вчимося!

Переглядів: 1017
26.03.2019 - 09:20

Наприкінці квітня Великдень - одне з найдавніших і найсвітліших християнських свят. Його очікують і дорослі, і діти. І кожен хоче привітати близьких, подарувавши сувенір, зроблений власними руками.

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради спільно з Бахмутським міським Центром технічної творчості дітей та юнацтва з метою активізація творчої діяльності вчителів початкової школи проведено творчу майстерню «Пасхальний кошик».

Усіх присутніх привітала Тетяна Куліш, директор Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва, запросила вчителів та їх вихованців до участі в майстер-класах.

У межах майстерні 22 педагоги стали учасниками майстер-класу Кузнєцової Наталії, керівника гуртка «Гармонія декору», під час якого навчилися виготовляти вітальну листівку із картону та кольорового паперу. Пасхального янгола з тканини створювали разом із Лаптєвою Тетяною, керівником етномайстерні «Берегиня».

В атмосфері творчості та натхнення учасники майстер-класів виготовляли власні вироби. Тепер, опанувавши цікаві і нескладні методики, учителі початкової школи навчатимуть своїх учнів. Кожна дитина зможе підготувати святковий сувенір для своїх друзів та близьких до Великодня.

Нехай свято, що наближається, пройде із радістю, бо завдяки  співпраці, взаємонавчанню та взаєморозумінню реалізуються завдання Нової української школи!

Навчаючи – вчимося!Навчаючи – вчимося!Навчаючи – вчимося!Навчаючи – вчимося!Навчаючи – вчимося!