Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 336 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Акція «Випускник»

Переглядів: 1113
29.03.2019 - 14:20

28 березня 2019 року в молодіжному центрі «Перспектива» відбулась чергова акція «Випускник» для студентів III курсу Бахмутського центру професійно-технічної освіти для інформування студентів випускних курсів про створення всеукраїнського кадрового резерву для випускників навчальних закладів.

Мета заходу - підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці, упередження безробіття серед випускників та створення бази відео резюме для прискорення працевлаштування.

Фахівець Бахмутського міського центру зайнятості Ксенія Насонова проінформувала молодь про переваги відео резюме, як його використовувати та як зробити його якісним і цікавим. Студенти переглянули відеоролик  про ефективне відеорезюме. 

По закінченню Акції «Випускник» бажаючі студенти  були запрошені на тренінг "Побудова кар'єри та професійний розвиток" з метою  самопізнання, формування навичок впевненої поведінки під час пошуку роботи,  самореалізації в професійній сфері та  побудови власної стратегії пошуку роботи.

Тренер Ксенія Насонова сприяла покроковому формуванню професійної мети для її досягнення, студенти розглянули перепони, які заважають успіху в ситуації пошуку роботи та методи їх подолання. Інтерактивні вправи «Подолання природи хвилювання» та «Секрет успіху» сприяли розвитку соціальної сміливісті в ситуації пошуку роботи.

 

 

28 березня 2019 року в молодіжному центрі «Перспектива» відбулась чергова акція  «Випускник» для  студентів III курсу Бахмутського центру професійно-технічної освіти