Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

18 медалей Чемпіонату України - вагомий вклад Бахмутських спортсменів у скарбничку Донецької області

Переглядів: 1107
18.04.2019 - 10:34

10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категоріях.

16  спортсменів   з м. Бахмута  ввійшли  у збірну команду Донецької області і 9 спортсменів з міст Лиман, Слов’янськ, Краматорськ. В результаті 4 денної   боротьби  на лісових трасах Волині  бахмутчані  шість разів підіймались на вищу сходинку пошани. Чемпіонками   України сталі: в категорії Ж-14 серед  22 учасників змагань, двічі це зробила Успенська Анастасія, яка ще й стала бронзовою призеркою в класичній  дистанції 144 мГц, в  категорії ж-20, серед17 спортсменок перемогла Науменко Лучана   (ще друге місце в радіо орієнтуванні), Бритченко Валерія 1 місце в класиці 144 мГц  і третє  в класиці 3,5 мГц (22 спортсменки у ії віковій  категорії), Фролова Олександра  -1 місце в класиці 144 мГц і 3 місце в класиці 3,5 мГц (13 спортсменок  у ії віковій  категорії). Василенко Анастасія  2 місце в радіо орієнтуванні (22 спортсменки у ії віковій  категорії), Штепа  Аріна  3 - місце спринт і 3 - е місце у радіо орієнтуванні ,  Шаланкі Ксенія 2 місце в спринті.  Іванін  Ростислав, серед  18 спортсменів своєї вікової категорії  посів 1 місце в радіо орієнтуванні.  Ходов  Данило 2- місце в спринті, 3 місце в класиці, Бумар Олексій 2 місце в класиці 144 мГц.  В  підсумку нашої команди 18 медалей і вагомий вклад у скарбничку  команди Донецької області  яка посіла друге загально командне місце набравши 1104 балів і поступившись команді  м. Київа у якої 1166 балів. третє у господарів змагань – команди Волинської області – 1021 балів. Команди переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та кубками міністерства молоді та спорту України, а спортсмени були відзначені дипломами та медалями  організаторів змагань.

Вітаємо Бахмутських чемпіонів та бажаємо нових перемог! 

10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор10 -14 квітня у м. Луцьк пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких  дистанціях. Більш 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і Польщі змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категор