Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 185 гостей.

Весняна толока

Переглядів: 846
19.04.2019 - 13:47

Чисельний колектив дітей та дорослих Бахмутської школи №10 об’єднала весняна толока.

Прийшло довгоочікуване тепло… Зійшов останній сніг… І разом з первоцвітами на землі «розквітли» залишки торішнього сухого листя та брудні діяння людини.

Кожної весни мешканці нашої громади виходять на міську толоку, щоб очистити вулиці та допомогти молодій травичці зазеленіти й наповнити наше місто яскравими барвами. Не стали винятком  діти та дорослі школи №10, які впродовж року підтримують чистоту живописного місця Східного мікрорайону. Вже зовсім скоро Трубний ставок стане місцем відпочинку дітей і дорослих мікрорайону, тому хто, як ми,  мають слідкувати за його чистотою.

Екологічне виховання в нашій школі посідає одну з перших сходинок, систематично проводяться еко-квести, учні та педагоги сортують сміття, сприяють озелененню класних кімнат та подвір’я  школи, тому не виникало питання: виходити на толоку чи ні.

Учні з 5 по 11 клас, педагогічний колектив та технічний персонал школи, озброївшись необхідним інвентарем, веселим настроєм, вийшли довести природі свою шану, адже вона дає нам повітря, воду, сонячне тепло. І тільки від нас залежить наскільки чистим буде довкілля. Діти працювали завзято й злагоджено, бо ніщо так не об’єднує, як спільна справа.

На жаль, роботи було багато, тому що не всі мешканці міста екологічно грамотні й відповідальні. Особливо учнів обурювало таке зневажливе ставлення до природи.

Вже по завершенню толоки пішов дощ, ніби змиваючи залишки торішнього пилу та даючи землі дихнути на повні груди.

Весняна толокаВесняна толокаВесняна толокаВесняна толокаВесняна толока

Останні статті на сайті