Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Верховна рада України

20 квітня 2019 року - День Довкілля!

Переглядів: 1514
19.04.2019 - 14:39

Відповідно до указу президента України від 06.08.1998 року №855/98, щороку, в третю суботу квітня в Україні відзначається День Довкілля.      

Ця дата покликана відзначити Стокгольмську конференцію з навколишнього середовища, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху, оскільки в цей день була заснована екологічна програма ООН (UNEP), яка зараз є основним організатором та ідеологом всесвітнього Дня навколишнього середовища.

Метою проведення Дня довкілля є поліпшення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, догляд за існуючими алеями, парками та скверами, прибирання територій від сміття, очищення русел річок, поліпшення естетичного і санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, а також проведення різноманітних екологічних акцій та конкурсів на природоохоронну тематику.

Бахмутська міська рада закликає всіх небайдужих мешканців міста приєднатись до відзначення Дня Довкілля та прийняти участь у весняних толоках з прибирання міста від сміття. Будь відповідальним за чистоту свого міста!

Останні статті на сайті