Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Захист бізнес проектів у Бахмутському міському центрі зайнятості

Переглядів: 1415
23.04.2019 - 09:38

Триває робота державної служби зайнятості щодо сприяння безробітним в започаткуванні  власної справи шляхом виплати допомоги по безробіттю одноразово.

22 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшло засідання комісії з питань надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

До уваги членів комісії були представлені два бізнес – проекти: «Студія дитячої анімації  «ГоГоЛь – МоГоЛь» безробітного Андрія Кузнецова  та «інтернет-крамниця з оптового та роздрібного продажу автозапчастин та атомасел» безробітного Богдана Новиченко.

Кожен з претендентів представив  свій бізнес-проект: мета і основні переваги, вартість,перспективи створення нових робочих місць , прогноз подальшого розвитку. Крім того, Андрій  Кузнецов підготував цікаву  відео презентацію студії дитячої анімації і навіть продемонстрував мультфільм, створений разом з дітьми.

Наприкінці засідання комісії фахівці центру зайнятості ще раз ознайомили майбутніх підприємців з діючими грантовими  програмами підтримки малого і середнього бізнесу, які діють на території Донецької області для отримання додаткового фінансування.

22 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшло засідання комісії з питань надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.22 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшло засідання комісії з питань надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.