Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Через комп’ютерну грамотність до пізнавальної активності

Переглядів: 7426
22.11.2011 - 09:46

15 листопада 2011 року на базі дошкільного навчального закладу № 47 «Оленка» відбулося засідання творчої групи «Формування комп’ютерної грамотності дошкільників».

Зустріч проведено за темою: «Розвиток пізнавальної активності засобами комп’ютерних технологій». Базова програма розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі» визначає пізнавальний розвиток як одну з пріоритетних ліній, тому основним завданням методичного заходу із педагогами міста було - привернути увагу педагогів на поєднання вимог програми до пізнавального розвитку дітей засобами впровадження комп’ютерних технологій.

Протягом всього засідання практичний психолог дошкільного навчального закладу №40 Герасименко Наталя Володимирівна працювала над створенням доброзичливого мікроклімату між учасниками засідання.

Керівник творчої групи Коваленко Оксана Миколаївна, вихователь-методист дошкільного навчального закладу №40,  звернула увагу на доцільність використання комп’ютерних технологій в освітньому процесі сучасного дошкільного закладу.

Методист міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міської ради Нікітіна Ірина Іванівна звернула увагу на  основні  аспекти, що були розкриті в ході обласного семінару про використання  інформаційних комп’ютерних технологій в сучасному освітньому просторі.

Вихователь-методист дошкільного навчального закладу № 47 Щербакова Марина Єфремівна провела засідання клубу для батьків «Незабаром до школи» за темою «Дошкільник та комп’ютер» за участю вчителя інформатики Артемівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №12 Костюченко Поліни Олександрівни та презентувала сучасне програмове забезпечення по оволодінню комп’ютерною грамотністю педагогами, що активно застосовується в роботі  закладу.

Під час проведення вправи «Педагогічне ательє» учасники творчої групи працювали з новинками літератури та методичними розробками, що дозволило підвищити рівень знань педагогів по оформленню програмового змісту до занять з дітьми з комп’ютерної грамотності.

Підводячи підсумки методист міського  методичного кабінету Нікітіна І.І.  зазначила, що комп’ютер це не полігон для гри, а засіб активного розвитку дошкільнят, підвищення професійної компетентності педагогів та педагогічної просвіти батьків, бо за словами Білла Гейтса «За комп’ютером майбутнє».

15 листопада 2011 року на базі дошкільного навчального закладу № 47 «Оленка» відбулося засідання творчої групи «Формування комп’ютерної грамотності дошкільників».15 листопада 2011 року на базі дошкільного навчального закладу № 47 «Оленка» відбулося засідання творчої групи «Формування комп’ютерної грамотності дошкільників».15 листопада 2011 року на базі дошкільного навчального закладу № 47 «Оленка» відбулося засідання творчої групи «Формування комп’ютерної грамотності дошкільників».

Останні статті на сайті