Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 987
24.04.2019 - 17:07

В Управлінні освіти Бахмутської міської ради  відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти, в роботі якої взяли участь спеціалісти з питань дошкільної освіти, завідувач  Центру практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко, директор інклюзивно-ресурсного центру м.Бахмут Лариса Гайтина, методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна.

Одним із ключових питань наради став аналіз контрольно – аналітичної функції адміністрації закладу дошкільної освіти  як запорука збалансованого та безпечного харчування дітей у закладах дошкільної освіти, який здійснила  головний спеціаліст з питань дошкільної освіти  Тетяна Коломак. Під час обговорення даного напрямку діяльності були надані дієві рекомендації щодо особливостей управлінського супроводу організації роботи комісії по харчуванню, бракеражної комісії.

          Про стан гурткової роботи в закладах дошкільної освіти йшлося під час виступу методиста міського методичного кабінету Ірини Нікітіної, яка звернула увагу присутніх на виважений розподіл навантаження на кожну дитину при організації роботи гуртків в умовах закладу дошкільної освіти.

          У ході наради керівники мали змогу ознайомитися з інформацією про особливості забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами в місті Бахмут: директор інклюзивно-ресурсного центру Лариса Гайтина звітувала про функціонування інклюзивно-ресурсного центру; завідувач Центру  практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко доповіла про результати моніторингу психологічного супроводу інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти.

        Спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева підвела підсумки атестації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти у 2018-2019 навчальному році, окреслила перспективи подальшої діяльності керівників з підвищення фахового рівня педагогів у сучасних умовах.

Директори дошкільних установ були ознайомлені з інформацією про

заїзд до санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у травні 2019 року, вакцинацію працівників закладів дошкільної освіти, наказами Управління освіти, виданими з обговорюваних питань, планом роботи на наступний місяць.

          З усіх питань, що стояли на порядку денному, колегіально були прийняті відповідні рішення.

В Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВ Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВ Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВ Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освітиВ Управлінні освіти відбулася чергова нарада директорів закладів дошкільної освіти