Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Презедент України

Робота центру розвитку підприємництва триває

Переглядів: 1179
24.04.2019 - 17:16

На тренінг з основ бізнес-планування, який відбувся 24 квітня в Бахмутському міському центрі зайнятості, прийшли 3 підприємців та 8 безробітних осіб, які зацікавлені у відкритті власного бізнесу. Цього разу для надання консультацій відвідувачам заходу фахівці служби зайнятості запросили завідувача сектору ведення державного реєстру фізичних осіб – платників податків Наталю Бережну.

Фахівець податкової служби зосередила увагу присутніх на особливостях оподаткування різних груп платників. Учасники тренінгу жваво цікавились веденням податкового обліку відповідних груп платників, деталями надання податкової звітності та формуванням доходів для оподаткування.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова ознайомила присутніх з грантовим проектом USAID. Проект Агенства США з міжнародного розвитку «Економічна підтримка Східної України» надає технічну допомогу та співінвестиційну підтримку мікро-, малим та середнім підприємствам (ММСП), надавачам фінансових послуг, місцевим неурядовим організаціям, навчальним закладам, містам та об’єднаним територіальним громадам. Всім бажаючим було надано інформацію про електронний ресурс, на якому можна детально ознайомитись з реалізацією програми грантів.

Заступник начальника відділу профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі надала інформацію про навчальні та інформаційні додатки, направлені на підтримку підприємництва, серед яких онлайн-платформа «Прометеус» та мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва», а також  інші мобільні додатки: «Донецький ЦПТО служби зайнятості», «Центр професійної орієнтації». Учасники тренінгу в ході заходу завантажили додаток «Центр розвитку підприємництва» та мали змогу ознайомитись з можливостями, які надає користувачам цей онлайн-ресурс. Крім того присутні отримали вичерпну інформацію про можливість навчання за направленням служби зайнятості за напрямком «Підприємництво» та відкриття власної справи шляхом отримання виплати допомоги по безробіттю одноразово.

Наразі Центр розвитку підприємництва здійснює інформаційну, консультаційну та методичну підтримку підприємців на постійній основі та запрошує всіх зацікавлених кожної середи з 10-00 до 13-00 до Бахмутського міського центру зайнятості.

Робота центру розвитку підприємництва

Останні статті на сайті