Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Презедент України

Участь гуртківців Бахмутського міського ЦТКЕ у ІІ-ІІІ етапах обласного Чемпіонату зі спортивного орієнтування

Переглядів: 1043
25.04.2019 - 13:22

З 12 по 14 квітня 2019 р. на туристичній базі «Лісова», що в с.Торському Лиманської ОТГ, пройшли IІ та ІІІ етапи Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp».

До центру змагань приїхали 160 учасників різних вікових груп із Краматорська, Костянтинівки, Дружківки, Добропілля, Білозерська, Бахмута, Торецька, Слов’янська, Сєвєродонецька (Луганської області) та з Лиманської ОТГ. Нашу команду представляли гуртківці Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.

У перший день змагань на ІІ етапі Чемпіонату «DonOrientChamp» юні орієнтувальники долали дистанції від 2 до 6 км залежно від їх вікової групи. А ввечері для всіх спортсменів учасники навчального семінару з підготовки впорядників та таборової старшини гри «Сокіл» («Джура») організували ватру «У колі друзів».

Наступного дня з відновленими силами учасники змагань знову вийшли на старт. На ІІ етапі Чемпіонату «DonOrientChamp» наші вихованці  вибороли перемоги: І місце – Шуверов Олександр, ІІ місце – Ковган Аліна та Бумар Дар’я, ІІІ місце – Данильченко Сергій.

Щиро вітаємо наших переможців, бажаємо найкращих результатів у змаганнях різних рівнів!

Участь гуртківців Бахмутського міського ЦТКЕ у ІІ-ІІІ етапах обласного Чемпіонату зі спортивного орієнтування