Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Верховна рада України

Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».

Переглядів: 2131
02.05.2019 - 15:47

Не зважаючи на примхи холодної, дощової погоди в концертній залі школи було тепло та сонячно від щирих побажань, посмішок і гарного настрою.

Під час заходу присутні познайомились з пасхальними традиціями України та країн світу. Зі сцени лунали веснянки та гаївки, Великодні пісні у виконанні Анастасії Шевченко, Шоу-групи «Кіндер+», хору «Фантазія», Катерини Герцовської. Виступ наймолодших учасників свята – фольклорного ансамблю учнів 1 класу вразив натхненним виконанням, артистизмом та отримав бурхливі оплески.

Діти співали, водили хороводи, створили свою авторську писанку та склали Великодній кошик.
В рамках концертної програми також відбулось нагородження переможців творчого конкурсу на краще виготовлення писанки «Великоднє диво». Учасники, учні художнього відділення отримали дипломи та подарунки від директора ШМ м.Бахмута Гринь Є.В..

Школа теж не залишилась без святкового сюрпризу, отримавши від викладачів художнього відділення авторський подарунок, Великодню мотанку – оберіг.

А завершилось святкове дійство прикрашанням Великоднього дерева. Під спів хору «Фантазія» учні та викладачі прикрасили його писанками, які напередодні виготовили своїми руками.

Свято видалось неперевершено щирим, веселим та теплим. Сподіваємось, що величне свято Великодня залишить у серці кожного присутнього в залі часточку свого чарівного світла, добра та любові.

Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».Низку заходів до свята Великодня в Школі мистецтв м.Бахмута завершила концертно – розважальна програма «Як у нас на Великдень».

Останні статті на сайті