Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Дитяче серденько, живи!»

Переглядів: 1371
02.05.2019 - 15:57

З 1 по 30 квітня 2019 року на території міста Бахмут за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбувся один із наймасштабніших благодійних проектів України - ХІV Всеукраїнська благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» - під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка направлена на збір коштів для закупівлі кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні.

Суспільний збір коштів відбувся завдяки діяльності волонтерів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти.

Проведення зазначеної акції вже стало традиційним, молодь активно, з цікавістю бере участь в цьому заході. Загальними зусиллями було зібрано – 4745  грн. Найбільшу  активність в цьому році виявили волонтери Навчально-наукового професіонально-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії які зібрали 1325 грн. та Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, ними зібрано 1103 грн.

Зібрані волонтерами  кошти були перераховані  на рахунок Всеукраїнського Благодійного Фонду «Серце до серця», що дасть можливість закупити кардіологічне медичне обладнання у дитячі лікарні Донецької області.

Ми вдячні всім небайдужим, які взяли участь в акції, які вірять, що майбутнє дітей в наших руках! Творити  добро, як виявляється, зовсім не складно!

«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»«Дитяче серденько, живи!»

Останні статті на сайті