Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

В Україні вперше впроваджена система електронних паспортів підприємств

Переглядів: 1498
10.05.2019 - 10:38

Донецьким обласним центром зайнятості розроблена та впроваджена перша в Україні система електронних паспортів підприємств, установ та організацій регіону. Послуга дозволяє переглянути інформацію за допомогою гаджета чи комп’ютера.

«Система допоможе молоді дізнатися про існуючі компанії та організації регіону, чим вони займаються та, можливо, обрати одно з них як місце своєї майбутньої роботи. Також це надасть можливість кожному центру зайнятості скласти загальну картину підприємств, що створюють економічне зростання Донецької області», – говорить директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко.

Послуга працює на базі сервісу Google maps та є безкоштовною. Перейшовши за посиланням, можна дізнатися місцезнаходження, юридичну та фактичну адресу, вид діяльності, чисельність, графік роботи та інші дані підприємств та установ, які активно співпрацюють з центрами зайнятості Донецького регіону: від ринкоутворюючих до малих приватних. Також у кожній довідці є телефон рекрутера, який може надати вичерпну консультацію.

Наразі на карті можна знайти інформацію про майже 2000 підприємств у 21 місті та районі Донеччини. У подальшому список буде доповнюватися та оновлюватися.

Останні статті на сайті