Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Верховна рада України

Разом із службою зайнятості до поліції майбутнього

Переглядів: 930
13.05.2019 - 08:39

11 травня 2019  року фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості проведено акцію «Випускник» в навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно -педагогічної академії для 24 студентів випускних курсів, які навчаються за економічними спеціальностями. В заході також приймали  участь фахівці Головного управління національної поліції Донецької області міста Бахмут для інформування молоді щодо вакансій Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Відкрила захід директор Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, яка ознайомила присутніх з ситуацією та тенденціями сучасного ринку праці.

Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Головного управління національної поліції Донецької області міста Бахмут Вікторія Шелудько надала інформацію  про потребу в фахівцях для працевлаштування в поліцію ,детально ознайомила з умовами  участі у конкурсі на вакантні посади  оперуповноваженого, вимогами до кандидатів, перспективами працевлаштування та кар’єрного зростання. Найбільш активні студенти отримали можливість під час зустрічі «приміряти» професійні аксесуари .

Фахівець  з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Ксенія Насонова презентувала випускникам сучасну форму ефективної само презентації потенційному роботодавцю  у вигляді відеорезюме. 

Головна перевага такої самопрезентації – це ексклюзивність. Відеорезюме на українському ринку праці поки є новинкою, використання якої дає можливість пріоритету серед інших кандидатів.

Студенти мали можливість переглянути приклади відео резюме ,ознайомилися зі структурою відеорезюме і основними вимогами до його складання: лаконічність, інформативність і креативність.Старшокурсники отримали запрошення створити за допомогою фахівців центру  відеорезюме для подальшого просування рекрутерами центру зайнятості для скорішого працевлаштування.

 

 

11 травня 2019  року фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості проведено акцію «Випускник» в навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно -педагогічної академії для 24 студентів випускних курсів11 травня 2019  року фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості проведено акцію «Випускник» в навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно -педагогічної академії для 24 студентів випускних курсів

Останні статті на сайті